Skip to content

OVER ONS

NEEM PLAATS OP HET ZONNIGE TERRAS, VANWAAR je EEN SPECTACULAIR UITZICHT HEBT OP HET STRAND.

Bovenaan de strandafgang, op de boulevard in Bergen aan Zee, vind je restaurant Zilt. Het sfeervolle interieur, met openhaard in de serre, heerlijke plofbanken en kleuren en materialen die echt passen bij een restaurant aan zee.

Heerlijke vis- vegetarische-, veganistische- en vleesgerechten staan op onze kaart. Wat dacht je van de elke dag vers gevangen vis, Indonesische saté, of onze NY classic angus burger, geheel volgens eigen recept. Laat je door ons vriendelijke personeel verwennen op ons terras na een dagje strand. Geniet van de relaxte sfeer en de mooie zonsondergang.

VACATURES

Ben je klantvriendelijk en wil je in een gezellig team werken? Solliciteer dan vandaag nog naar een functie in de:

  • Bediening
  • Keuken

Wist je dat wij een erkend leerbedrijf zijn? Op verschillende niveaus zoeken wij met regelmaat nieuwe kanjers voor in ons team in de keuken en/of de bediening. Bekijk ze hier op stagemarkt.nl.

Since 1996

SFEER

Genieten doe je bij Zilt Bergen aan Zee in stijl met een relaxte vibe. Met comfortabele stoelen en met mooie kunst aan de muur kan je samen met vrienden of familie genieten. Schijnt de zon? Pak dan lekker jouw plek op het terras!

Eerst even binnenkijken? Dat kan via onze Virtual Tour!

Since 1996

GOOD FOOD. GOOD FEELINGS.

Life Is Too Short For Average Food!