Skip to content

Thanksgiving Kalkoen € 109,-

met echte usa vulling voor 4 personen

Thanksgiving (donderdag 24 november) & Black Friday: twee dagen lang genieten. Let’s celebrate!

Thanksgiving, is een nationale feestdag in de Verenigde Staten waarop dank wordt gezegd voor de oogst en voor allerlei andere goede dingen. In de Verenigde Staten wordt deze dag gevierd op de vierde donderdag in november en dat is dit jaar op 24 november. 

Thanksgiving wordt gevierd met de hele familie en goede vrienden zijn altijd welkom. Het eten speelt een grote rol: het is traditie om op Thanksgiving Day kalkoen te eten en er wordt dan ook aan deze dag gerefereerd als Turkey Day (“kalkoendag”). 

De vrijdag na Thanksgiving, is traditioneel een dag om met het winkelen voor Kerstmis te beginnen (bij ons voor Sinterklaas). De dag wordt in de Verenigde Staten ook wel Black Friday (zwarte vrijdag) genoemd.  

De koks van Zilt bereiden twee dagen lang (24 en 25 november) een overheerlijke kalkoen met de originele USA vulling met roseval aardappelen, warme seizoensgroenten en salade. Dit jaar met een extra dessert: Southern Red Velvet taart & Brownies.
De kalkoen is voor (ruim) 4 personen.

Bestellen kan t/m 22 november. U kunt de kalkoen koud afhalen of laten bezorgen (kosten € 10,-).  Er zit een duidelijke – eenvoudige – instructie bij. Alleen in de oven zetten voor ca. 30 – 45 minuten.

We bezorgen in Alkmaar, Heerhugowaard, Bergen, Schoorl, Heiloo en Bergen aan Zee. Woont u hier buiten? Bel ons dan even.

Bestellen kan eenvoudig via onze reserveringsmodule.

Direct bestellen

zet de datum op 24 of 25 november!